Finbesök

Finbesök i Lund! Nora kom till sist - ja det blev kl 2 på natten istället för kl 21.30... Men den som väntar på något gott... ;) så det blev en glögg vid halv 3 på natten och sen somnade vi rätt så snabbt. Katten Caspar kunde inte riktigt bestämma sig för vem han skulle bevaka, så han tassade fram och tillbaks tills han slutligen la sig hos mig ändå. Han vet var han har det bäst helt enkelt - eller så vet han vem som ger honom mat och kattgodis varenda dag. 
Imorse blev det en frukostbuffé av extraklass. Allt man bara önskade sig och hade längtat efter fanns på plats. Nora hade smugglat en typ leverpastej/korv (Teewurst) åt mig, som jag verkligen längtat efter. Vi tyskar och korv... Ja det är ju en lite speciell relation det där ;) 
Efter frukosten åkte vi till Hellcity/Helsinghåla/Helltown eller hur man nu vill kalla Helsingborg. Vi tänkte gå på julmarknaden i Fredriksdal, men det hade nog halva Skåne tänkt sig, så istället för att stå i kö för att få en parkeringsplats typ i Lund, åkte vi till Väla köpcentret. Även det en helt förträfflig idé, då de Skåningar som tröttnat stå i kö i Fredriksdal haft samma tanke. Men vi fick en parkeringsplats och shoppade loss.. Eller inte så mycket. För mycket folk och för lite inspirerande vara. 
Ja det var ju inte heller så himla lyckat. Som kvällsevenemang hade vi tänkt baka och fixa lite julstämning med god kakdoft och genom att prova igenom de 5 sorters Glögg jag har hemma. Vilken tur att vi glömde hälften av bakingredienserna i butiken ... Så det blev ingen bakning precis. Glöggen testade vi lite försiktigt och kom fram till att Luciaglöggen inte smakar alls och Lättvinsglöggen Äpple/Kanel bäst. 
Dagen blev kanske inte helt som tänkt, men vi skrattade en massa och hade en perfekt dag ändå. Det är ju alltid perfekt att umgås med vänner som känner en in och utvändigt. Imorgon (eller idag rättare sagt) har vi en massa storslagna planer - vi får väl se om det blir något. Om inte så gör det inget. Att hänga är lika perfekt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback